Päätös

Nonniin, nyt on iltavuorosta töissä selvitty. Voin suureksi helpotuksekseni kertoa, että työpaikka suhtautui todella hyvin tähän peruutuspaikan saamiseen. Sanoivat, että ehdottomasti hoidetaan vuorot niin, että pääsen leikkaukseen. Aivan ihania ihmisiä siellä, en voi muuta sanoa. Nyt ihan naurattaa, miten paljon aamulla vielä murehdin ja pelkäsin mitä kävisi.

Olen siis tehnyt päätökseni, aion ottaa peruutuspaikan vastaan. Työt on sovittu niin, että pääsen leikkaukseen ja sen jälkeen sairaslomalle. Lähipiirini tukee minua, ja saattajia että hakijoita kyllä riittää. Olen niin valmis kuin vain voin olla. Minun tarvitsee enää kirjoittaa sähköposti jonohoitajalle maanantaiaamuksi, missä kerron ottavani paikan vastaan. Sitten se on virallista.

Tuntuu kuin näkisin unta. Hetki sitten odottelin vuoden loppua innolla ja nyt h-hetki onkin jo alle viikon kuluttua. En vain kykene käsittämään tätä. Tuntuu, kuin selittäisin jonkun elokuvan juonta tätä kirjoittaessani; tiedän tarkasti, miten tarina menee, vaikka samaan aikaan tiedän sen olevan fiktiota. Mutta tämä on totta.

Aion varmaan viimeisten tubutissipäivieni aikana räpsiä paljon kuvia vertailun sekä muistojen vuoksi. Tämä kuulostaa ehkä hassulta, mutta olen hiukan haikealla päällä (vaikka tietenkin erittäin innoissani ja valmis vihdoin hoitamaan tämän asian kuntoon). Olen vihannut ja hävennyt rintojani koko nuoruuteni ja aikuisuuteni alun, mutta samaan aikaan ne ovat kuitenkin olleet osa minua. Joudun luopumaan osasta itseäni saadakseni jotain todella ihanaa sen tilalle.

Olen ollut todella onnekas koko tämän prosessini alun ajan. Olen saanut kaiken tapahtumaan todella nopeasti. On jopa ollut vaikea pysyä tapahtumien mukana oman mielensä kanssa. Vaikka olen sanonut tämän jo pariinkin otteeseen, en voi olla toistamatta sitä. On ihan mieletöntä, miten nopeasti voi elämä muuttua. Kuinka luulee, ettei voi muuta kuin alistua ja hyväksyä oman viallisuutensa, ja yhtäkkiä alle puolessa vuodessa se asia kääntyy täysin päälaelleen. Olen pohjattoman kiitollinen.

Paljon jännittävää on tapahtumassa ja päivittelen sitä mukaa, kuin aikaa, tilaisuuksia ja omaa jaksamista löytyy. Nyt painun nukkumaan 🙂

Vastaa

− 1 = 5