Kuulumisia

Heipä hei vaan pitkästä aikaa!

Aika on kulunut nopeasti arkeen uppoutumalla, enkä ole oikein täällä blogissa ehtinyt tai muistanut käydä. Mitään radikaalia uutta ei ole ilmentynyt, pari pikkujuttua vain. Ensinnäkin silikoniteippejä vaihtaessa pari viikkoa sitten, huomasin vasemman rinnan lappuun jääneen kellertävää nestettä. Kyseinen kohta oli myös hiukan kipeä. Päätin jättää laput laittamatta siksi aikaa, että kohta paranisi, ja totta kai seurata tilannetta. Pari päivää myöhemmin kipeästä kohdasta puskikin ihon läpi jälleen yksi tikinpala, jonka leikkasin irti. Nyt kohta on rauhoittunut, mutta en ole laittanut silikoniteippiä takaisin paikalleen. Minusta tuntuu, että arvet paranevat nopeammin happea saadessaan, joten toistaiseksi seurailen tilannetta ja annan tissien hengittää vapaasti. Nännipihojen iho on myös teippien jäljiltä tosi kuivaa, ja olen rasvaillut niitä aina, kun muistan. Tosin nyt ne näyttävät jo alkavan rauhoittua. Välillä hermoilen, että olisiko alusta asti pitänyt antaa tissien olla ilman mitään teippejä; mietin olenko häirinnyt parantumista jotenkin. Edelleenkin kaikki kyllä kehuvat, että arvet paranevat nätisti, joten yritän olla ajattelematta asiaa liikaa.

Eipä tässä oikeastaan muuta, hyvää joulun odottelua kaikille! 🙂

2 comments

Vastaa

66 − 58 =