Hiukan päälle 2 viikkoa toisesta leikkauksesta

Tässä nopea päivitys tissien tilanteesta. Toistaiseksi siirretty rasva vaikuttaisi pysyvän ihan hyvin paikallaan, ainakin paremmin kuin viimeksi, mutta en vielä pidätä hengitystäni. Kipuja ei tällä hetkellä ole, aiemmin tissiä jomotti jatkuvasti. Mustelmat ovat yhä tallella, mutta eivätköhän ne siitä pikkuhiljaa parane. Myös reidet ovat mielestäni parantuneet paljon nopeammin kuin viimeksi, eivätkä ole herkät kuin ehkä painaessa.

Haavateipit olen saanut ottaa pois ja enää puolisen viikkoa täytyy tukihousujen kanssa sinnitellä. Jes!

Mojovat mustelmat.

Mojovat mustelmat.

Vaikka yritin ottaa kuinka monta kuvaa, niin huono valotus luo illuusion, että vasen tissi näyttää pienemmältä kuin se oikeasti on (ainakin omasta mielestäni). Livenä katsottuna ne ovat samankokoiset. Siihen onkin ollut totuttelemista, kun on tottunut kokoeroon!

Eipä tässä oikeastaan muuta, toipuminen sujuu hyvin ja innolla odottelen seuraavaa lääkäriaikaa.

14 comments

 1. Kerttu says:

  Oho, näyttää nyt aika isoilta! Ellei sitten linssi ihan hirveästi vääristä. Kokoero on kyllä hienosti tasoittunut ihan kuvastakin katsottuna…realistisemman kuvan saisi varmaan otettua ajastimella jos ei ketään toista kehtaa pyytää kuvaamaan.

  Millainen sivuprofiili on nykyään?

  • Ophelia says:

   Voin vakuuttaa, etteivät tissini ole kuin ehkä b-kupin kokoiset. Lähikuva varmaan vääristää. Pitää kokella ajastinta seuraavalla kerralla.

   Sivuprofiili on kuulemma luonnollinen, mutta en ole vielä jaksanut ottaa kuvaa. Rinnat ovat hiukan suipot, ja ketunnokkamaiset, mutta luonnollisella ei-tubulla tavalla. Pitäisi ryhdistäytyä ja ottaa ihan kuva 😀

 2. Sand says:

  Onnee, tosi hyvä ja luonnollinen lopputulos!
  Sellainen juttu tuli mieleeni että onko sulla paljon tubulaarisuudesta johtuvia raskausarpia rinnoissa? Kuvien perusteella ei ainakaan näyttäisi pahemmin olevan?!
  Kiitti jos viitsit vastata.

 3. justme says:

  Itse toivun juurikin julkisella puolella tehdystä rasvansiirrosta rintoihin 🙂 leikkauksesta ei ole kuin 3pv ja kivut kadonneet lähes kokonaan. Toinen siirto vielä edessä. Pelkään että rasvaa ei juuri jää, mutta toivon että toisen siirron jälkeen tilanne olisi edes se mikä se näyttäisi olevan nyt turvotusten kanssa. Itse kärsin alikehittyneisyydestä myös, rintojen alapuolella ei juurikaan yhtään kudosta, eli rintani eivät roikkuneet. Toivottovasti me molemmt voimme pian elää oikeaa naisen elämää ylpeinä vartaloistamme!:)

  • Ophelia says:

   Pidetään peukkuja, että sinulla jää enemmän rasvaa paikalleen kuin minulla jäi 🙂

   Ja olen varma, että se päivä koittaa meille molemmille pian!

 4. Anna says:

  Huippu blogi, mut ihan liian harvoin tulee postauksia :/.
  Olisi mielenkiintosta lukea hieman syvällisempääkin pohdintaa. Esimerkiksi miten olet muutokseen sopeutunut henkisesti ja onko mm.vaikuttanut itsetuntoon, kaduttiko missään vaiheessa operaatioon lähteminen tai ettet valinnutkaan korjausta implanteilla?

  • Ophelia says:

   Kiitoksia kehusta! Olen postaillut sen mukaan mitä mieleen tulee asiaa, ja yrittänyt välttää ns. turhia jorinoita 😀

   Mutta voisin ottaa vinkin korvan taakse, ja kirjoitella seuraavaksi noista syvällisistä pohdinnoista.

 5. kismi says:

  Näyttävät kyllä tosi isoilta tässä kuvassa!

  Itselläni on sama projekti aluillaan. Muutama kysymys: oletko ollut tyytyväinen, että silikonien sijaan valitsit rasvansiirron omasta kehostasi? Puhuit arvista reisissäsi -kuinka näkyvät ne ovat?

  Olis kyllä kiva kun sais itsekin muualta rasvaa pois- ja vieläpä A-koon rintoihini! Oletko itse huomannut eroja kohdissa, joista rasvaa on napsittu?

  Kiitos jo etukäteen 🙂

  • Ophelia says:

   Lähikuva vääristää kokovaikutelmaa aikalailla 🙂 B-kupin rintaliivejä käytän.

   Tähän saakka olen ollut tosi tyytyväinen siihen, että valitsin rasvansiirron silikonien sijasta! Tissit tuntuvat luonnollisen pehmeiltä ilman vierasta esinettä kehossa.
   Reitieni arvet ovat ehkä nyt näkyvät, mutta se vain johtunee siitä, että ne eivät ole vielä vaalenneet. Ystäväni tosin sanoi, että niitä voisi luulla helposti syntymämerkeiksi.

   Olen kyllä huomannut eroa! Mahasta katosi alin ja isoin makkara, eli minusta masuni on nyt ihanan tasainen. Reidet ovat kahden imun jäljiltä selkeästi hoikemmat. Omasta mielestäni niihin jäi pientä epätasaisuutta toisen imun jälkeen, mutta kaikki joilta olen asiasta kysynyt, sanovat etteivät näe sitä.

   Toivottavasti projektisi etenee hyvin ja saavutat lopuksi haluamasi tavoitteen! 🙂

  • Ophelia says:

   Parhaani mukaan päivittelen vapaa-ajallani tätä blogia, kun siihen löytyy aikaa ja jaksamista. Uskon lukijoiden kuitenkin ymmärtävän, että minulla on oma virtuaalimaailman ulkopuolinen elämä, jonka ylläpitäminen vie myös paljon aikaa ja jaksamista 🙂

 6. Miumau says:

  Hei, päivitätkö pian uusia kuvia? 🙂 Tajusin itsekin vasta viime vuonna rintojeni olevan tubulaariset, vasta muutamaa vuotta aiemmin olin tajunnut että kaikkien muiden rinnat eivät to-del-ka-kaan näytä yhtään samalta kuin omani. Odotin teini-iän jälkeen että kyllä niille tulee kokoa ja näköä kun siskolla ja äidilläkin on. No ei tullut. 🙁
  Seuraan siis mielenkiinnolla blogiasi! 🙂

  • Ophelia says:

   Kiitoksia kommentista! Yritän taas pian laittaa uusia kuvia. Muutosta entisestä kuvasta ei ole paljon tapahtunut, mutta jos yrittäisin viimein myös niitä reisiä vilautella 😀

Vastaa

79 + = 85